Vuokrausehdot

  1. Vuokraaja on vuokra-aikana vastuussa vuokraamastaan tuotteesta/tuotteista sekä huolehtii että käyttää niitä oikein. Vahingon tai vian ilmettyä tulee vuokraajan välittömästi ilmoittaa tästä palveluntarjoajalle. Vuokraaja vastaa kaikista vahingoista jotka on aiheuttanut. 
  2. Vuokraaja palauttaa aina vuokratun tuotteen takaisin samalle paikalle josta myös sen vuokrannut. Vuokrattu tuote tulee olla samassa kunnossa kuin ennen vuokrausta. Palveluntarjoaja tarkistaa aina vuokratut tuotteet niiden palautushetkellä. 
  3. Vesijetistä on vastuussa 18 v. täyttänyt henkilö. Vuokraajan tulee olla täysi-ikäinen sekä todistettava aina henkilösyytensä kuvallisella henkilökortilla. Ajokortti tai Passi. Vesijettiä saa ohjata 15 v. täyttänyt henkilö mutta vastuu niin esine- kuin henkilövahingoista on vuokrasopimuksen allekirjoittaneella täysi-ikäisellä henkilöllä.
  4. Vuokraaja on vastuussa kaikista aiheuttamistaan henkilövahingoista. Vuokraaja saa käyttöopastuksen palveluntarjoajalta. Vuokraaja on vastuussa että noudattaa kaikkia meriliikennesääntöjä sekä kunnioittaa kanssaveneilijöitä sekä vesilläliikkujia. Vuokraaja on itse henkilökohtaisesti vastuussa kaikista mahdollisista rikesakoista jotka itse aiheuttanut vuokrauksen aikana.  Vuokraajaa koskee Suomen lain asettamat alkoholi sekä muiden huumavien aineiden käytön rajoitukset samoin kuin muita veneilijöitä. 
  5. Vesijettiin tankataan aina 98 OKT. bensiiniä. Vuokraaja todistaa kuitilla että on tankannut ks. polttoainetta. Vuokraaja saa vesijetin aina tankki täynnä käyttöönsä joten vesijetti palautetaan myös aina tankki täynnä. Poislukien 30 min sekä 60 min vuokraukset joissa polttoaine sisältyy vuokraukseen. Palveluntarjoaja opastaa tankkauksessa tarvittaessa.              Palveluntarjoaja veloittaa 2 € / litra jos vesijetti palautetaan tankkaamatta.  
  6. Omavastuu vuokrauksen aikana on 1000 Eur. Muut varusteet jos vuokraaja kadottaa taikka tuhoaa korvataan uushankintahinnan mukaisesti. Näihin lukeutuu kelluntaliivit, vesisukset, vesihiihtonaru sekä traileri.
  7. Näihin ehtoihin on vuokraaja tutustunut sekä allekirjoittamalla vuokrasopimuksen vuokraaja vastaa yllämainituista asioista. Vuokraaja voi tutustua vuokraehtoihin vielä palveluntarjoajan kanssa vuokraushetkellä. 

Maksuvälineenä käy seuraavat: Käteinen (tasaraha), korttimaksu VISA/VISA ELECTRON myös Mobiilimaksamiset mm. Apple Pay sekä laskutus (yrityksille).