MITÄ TARJOAMME


 

VESIJETTI

3-paikkainen

 

GoPron avulla taltioit elämyksesi

100 % hauskuutta

Lahjakortteja

Täydellinen lahja 

Usein kysytyt kysymykset

Mitä vuokraus sisältää?

Vuokraukseen sisältyy polttoaine 30, 50, 75 sekä 100 min. vuokrauksissa. Kelluntaliivit sekä käyttökoulutus sisältyy aina vuokraukseen.

Mitkä maksutavat käyvät teillä?

Meillä voi maksaa pankkikortilla, käteinen, (tasaraha) sekä Smartum, Edenred sekä Eazybreakin liikunteseteleillä. .

Mikä olisi sopiva vaatetus vesijetteilyyn?

Vaihtovaatteet suositellaan ottamaan mukaan. Vaatteiden vaihtaminen onnistuu myös toimipisteellämme. Aurinkolasit suositeltavaa ajaessa (omalla vastuulla). 

Milloin minun tulee vuokrata vesijetti jos välttämättä haluan tiettynä ajankohtana ajaa?

On suositeltavaa, että vuokraaja varaa vesijetin ajoissa. Heinä- sekä elokuussa viimeistään noin 2-3 päivää ennen haluttua vuokrausta. Viikonloput varsinkin voivat olla erittäin kysyttäjä, niihin suosittelemme tekemään varauksen vähintään yksi viikko aikaisemmin. 

Mitä tapahtuu jos putoan vesijetin kyydistä?

Vesijetin kyytiin pääsee helposti takaisin. Vesijetin takaosassa sijaitsee uimaportaat, joista pääsee takaisin ylös. Vesijetin moottori sammuu automaattisesti jos ajaja tippuu veteen. Vesijetin kuljettajan tulee laittaa uudestaan avain sekä turvanaru paikoilleen jotta vesijetti käynnistyy uudelleen. 

Mitä tapahtuu jos eksyn vesijetillä?

Vesijetit ovat GPS-paikannettuja eli voimme tehdä paikannuksen niihin. On suositeltavaa, että vuokraaja ottaa puhelimen mukaan (omalla vastuulla) vuokrauksen ajaksi. Vuokraaja voi soittaa JetsGo numeroon 040 680 2012 ja ilmoittaa jos on eksyksissä tarkempia ohjeita varten. 

Voiko teillä järjestää polttarit tai muita juhlia?

Meillä on järjestetty lukuisia polttareita sekä syntymäpäiviä. Kaikki pääsee ajamaan vesijettiä on ollut aina ykkösprioriteettimme isoille ryhmille. Hintatiedustelut isommalle porukalle täytyy esittää erikseen. Huom! Seuraamme Suomen hallituksen ohjeistusta liittyen koronaan ja kokoontumisiin. 

Onnistuuko lahjakortin ostaminen?

Kyllä, lahjakortin arvoksi voit valita 70, 110, 150 tai 190 Eur ja lahjakortti on voimassa aina kuluvan kesän Elokuun viimeiseen (31.8.) saakka eli koko kesän ajan. Lahjakortin pystyy saamaan PDF-tiedostona tai postitse kotiin lisämaksusta.