Tietoa Meistä


Olemme vesijettivuokraamo Turun seudulla Paraisilla

Perustettu 2018
Tarjoamme 5 tähden palvelua 

Vuokraamme Kawasakin vesijettejä
Sijainti meillä on mitä parhain vesijetteilyyn

Olemme Turun Yrittäjien jäsenyritys vuodesta 2018 

Tervetuloa kokeilemaan!

Asiakkaidemme kokemuksia

Haluamme tarjota asiakkailemme aina 5 tähden palvelua ei ole siksi sattumaa että yrityksemme FB-rating on 5/5*

Karolina N.

"Loistavaa palvelua ja hauskaa ajanvietettä! Suosittelen rohkeasti kokeilemaan, jos vesijetteily kiinnostaa. Opastuksen myötä sopii aloittelijoillekkin!"

31.5.2018 

Lotta H.

"Hyvää asiakaspalvelua ja hyvät ohjeet, hieno kokemus"! 😎
 16.7.2020

Oona N.

"Hyvää ja ystävällistä asiakaspalvelua, jetin käyttö opetettiin niin hyvin, että aloittelijakin pärjäsi! Ehdottomasti suosittelen tätä muillekin" 🤩
15.7.2020 

Matti V.

"Täytyy sanoa, että harvoin saa näin hyvää palvelua! Henkilökunta osaa asiansa erittäin hyvin ja opastaa ystävällisesti myös aloittelijaa. Kaikki on mietitty valmiiksi ja vesijetit laadukkaita. Kaksi eri ajokertaa sujuivat niin hienosti, että kaikille jäi halu tulla uudestaan. Suosittelen ehdottomasti"!
12.7.2020 

Ville S.

"Vastaavat nopeasti viesteihin ja muutenkin erinomainen palvelu. Olivat jopa tuoneet vedenpitävä laukun johon saimme tavaramme joiden emme halunneet kastuvan. Ajanvietteenä huippuhauskaa jopa maakravulle jolla ei mitään kokemusta kyseisestä laitteesta tai ylipäätään merellä olosta. Huikeaa vauhdin hurmaa, voin suositella erittäin lämpimästi!" 

3.8.2018

Janina K.

"Suositus! Todella mukava ja ystävällinen henkilökunta, sekä opastaminen aloittelijalle. Oli todella mukava kokemus ja iso suositus tälle paikalle." ☺️👌🏻

18.8.2018 

Mona M.

"Suosittelen! Mukava ja ystävällinen henkilökunta, kaikki sujui tosi helposti :) mahtava kokemus!"

10.9.2018